Hjälpande händer & fötter sökes!

Oavsett hur bekant du känner dig med bruksgrenen spår kan din hjälp vara ovärderlig! Finns alltid något man kan göra där även den minsta handlingen gör stor skillnad. För att brukshundklubbarna ska kunna gå runt och arrangera tävlingar gäller det att man hjälps åt så det inte blir några få stackare som får dra hela lasset själva. Tillsammans blir vi starka!

Den tredje juni arrangerar Märsta-Sigtuna Brukshundklubb en spårtävling i lägreklass. Inför den tävlingen ska bruksgruppen nu ha ett planeringsmöte för arrangemanget och fördela ut arbetsuppgifter mellan alla funktionärer. Är du intresserad utav att hjälpa till eller vill närvara under mötet för att se vad för sorts arbetsuppgifter som finns tillgänliga i hopp på att någon skulle passa just din situation så är du varmt välkommen!

Planeringsmöte inför spårtävling, lägre klass
  • Datum: 7 maj (måndag)
  • Tid: 19:00
  • Plats: Klubbstugan

Nedan bifogar jag en inbjudan med information från de ansvariga. 
Etiketter: tävlingar

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter