Förslag om regeländringar i bruks

Det har varit bruksdomarkonferensen i Uppsala, där Märsta-Sigtuna BK deltog. Till årsskiftet ska vi inkomma med förslag om regeländringar till Svenska Brukshundklubben, SBK. Man kan som klubb, distrikt eller som enskild medlem inkomma med förslag. Men det är bättre om man går tillsammans om man kommer fram till någon bra förändring. Därför är det  Anna och Lindas ide är att vi kan träffas tillsammans Märsta och Väsby för att gå igenom de förslag som kom upp på konferensen och fundera över nya förslag.


Så alla medlemmar som är nyfikna och intresserad av att diskutera regeländringar i bruks med oss som var på konferensen är välkomna till möte.
 

  • Datum: 1 november, 2018
  • Tid: 19:00 - 21:00
  • Plats: Klubbstugan, Märsta-Sigtuna BK 
Etiketter: möten

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter