Brukslydnadskurs med Monica Henriksson

Kurs där varje ekipage får egen tid. Kursdeltagarna meddelar själva vad ekipaget behöver hjälp med, eller inlärning av för ekipaget nya moment. I huvudsak riktar sig kursen mot tävlingslydnad i bruks. Viktigt innan momentträning är dock att ekipaget har ett fungerande belöningssystem och en väl fungerande kommunikation. Vid behov ses dessa grundläggande bitar över. Målsättningen är att varje ekipage ges 20 minuter per pass, tiden kan komma att ändras vid behov, unga hundar kan behöva köra fler kortare pass.
 

  • Start: 10 april, 2019 (3 kurstillfällen)
  • Tid: 19:00 - 21:00 + 9:00 - 17:00 
  • Plats: Märsta-Sigtuna Brukshundklubb
  • Instruktör: Monica Henriksson

 
För mer information och anmälan, klicka här.

Etiketter: kurser

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter