Tack för hjälpen dagen

OBS! Denna föreläsning är enbart för medlemmar som hjälpt till under det gångna året på tävlingar och andra aktiviteter. OBS!

Hur kan man få maximal effektivitet i sin träning? Hur planerar man träning långsiktigt, på några års sikt, till exempel när man får hem sin lilla valp? Hur kan man planera den kommande månadens träning? Hur får man kvalitet i varje enskilt träningspass? Hur kan man variera träningspass? Hur ska man tänka utifrån den hundindivid man själv har? Hur ser ett bra träningspass ut? Hur kan man planera träningen för tävlingen som är inplanerad om två veckor? Tankar och idéer kring att få bra kvalitet av den tid man har att lägga ner på hundträning berörs under den här kvällen.

Anmälan krävs!
Klicka vidare på länken nedan för anmälan.

• Start: 2 december, 2019 (1 föreläsning)
  • Tid: 18:00 – 21:00
  • Plats: Märsta-Sigtuna Brukshundklubb
  • Instruktör: Niina Svartberg

För mer information och anmälan, klicka här.

Etiketter: kurser