RESERV- & ÅHÖRARPLATSER KVAR!

Kurs där varje ekipage får egen tid. Kursdeltagarna meddelar själva vad ekipaget behöver hjälp med, eller inlärning av för ekipaget nya moment. I huvudsak riktar sig kursen mot tävlingslydnad i bruks. Viktigt innan momentträning är dock att ekipaget har ett fungerande belöningssystem och en väl fungerande kommunikation. Vid behov ses dessa grundläggande bitar över. Målsättningen är att varje ekipage ges 20 minuter per pass, tiden kan komma att ändras vid behov, unga hundar kan behöva köra fler kortare pass.

• Start: 16 oktober, 2019 (3 kurstillfällen)
  • Tid: 19:00 - 21:00 (teori) & 9:00 - 17:00 (praktik)
  • Plats: Märsta-Sigtuna Brukshundklubb
  • Instruktör: Monica Henriksson

För mer information och anmälan, klicka här.

Etiketter: kurser

Håll hinder och andra föremål från planerna!
​​​​​​Planerna kommer att klippas någon gång nästa vecka och ifall föremål är framme
kommer inte ytan klippas ordentligt.

Etiketter: information

Föreningsmedlemmar
Inbjudan till medlemsmöte

Märsta-Sigtuna Brukshundklubb avhåller medlemsmöte med fika onsdagen den 2 oktober 2019 klockan 19:00 i klubbstugan.

Ingen anmälan krävs.

Välkommen!

/ Lokalklubbsstyrelsen

Etiketter: möten

Om några veckor (14-15 september) har vi vår årliga agilitytävling. Vi är fortfarande i stort behov av funktionärer för att vi ska få tävlingen att gå runt.

Man behöver inte kunna något om agility för att vara funktionär, så vem som helst kan hjälpa till. Kan man bara några timmar ena dagen så är det ändå till stor hjälp, så man behöver inte stanna hela dagen.

För mer information eller intresse kontakta:

• Agneta Schedin
    agnetaschedin2@gmail.com
Etiketter: tävlingar

Klockan 18:30-19:00 vid alla tillfällen.

• 28 augusti
  • 11 september
  • 25 september
  • 9 oktober (om det inte är för mörkt)

För mer information, klicka här.
Etiketter: aktiviteter
Bilder används under Creative Commons från Kamil Porembiński

Välkommen!
På Märsta-Sigtuna Brukshundklubb finns flera instruktörer och handledare som samarbetar för att tillgodose både gamla och nya medlemmars behov och önskemål vad gäller hundkurser.

Vi följer SBK´s ramar och policy vad gäller en utbildning fokuserad på individens möjligheter och förkunskaper, i vårt fall hund och förare, samt försöker även finna nya former på utbildningar för att nå så många som möjligt.

Samarbeten