Onsdagsträning

Alla som är intresserade av att träna lydnad och är medlem i klubben är välkomna upp på onsdagar kl 18.00 då vi samlas på parkeringen.

Vi delar upp oss i mindre grupper och man hjälper varann utefter vilken nivå man är på.
Vill man fortsätta att vara med eller har frågor så mejlar man till Marie Sallander (kurs@sallanderconsulting.com).

• Kommer det vara någon där idag?
    Rekommenderar att ni går med i "MSBK's facebookgrupp" så kan ni testa att skriva ett inlägg där innan ni åker, har ni tur får ni napp av någon/några som vill följa med. Så kan ni kolla läget.

• Öppen klubbstuga
    Undantag 10 april på grund av kursverksamhet den dagen.

På onsdagar från och med 3 april kommer vi att ha klubbstugan öppen från kl 18.30 och framåt för våra medlemmar.

Passa på att komma upp och träna eller ta en promenad, för att sen gå in och umgås med lite fika som serveras inne i stugan.

Ett perfekt tillfälle att samtidigt passivitetsträna er hund och träffa fler hundintresserade människor som delar ditt intresse.

Medlemmar - välkomna till skotträning
Under skotträning undanbedes annan träning på stora planen, men ni är välkomna att använda någon av de mindre planer som finns.

För mer information, klicka här.

Välkomna!

Länk till SBK's dressyrpolicy: SBK