Serveringen

Serveringen på MSBK är till för att gästande ekipage på vår klubb skall kunna få sig något till livs efter träning och tävling. Priserna är satta för att täcka inköp av framför allt kakor och kaffe men även förbrukningsmateriel så som skurmedel och toalettpapper. Köket är alltid ”öppet” för alla att brygga sig en kopp och betalning läggs i kassan efter eget samvete och detta är något som vi värdesätter på MSBK. Möjligheten för ALLA och inte bara några utvalda. Med detta följer också ett stort ansvar för alla som utnyttjar denna möjlighet. Köket försöker även hålla en viss standard på städningen i klubblokalen men på den fronten måste vi alla hjälpas åt, för att städa en brukshundklubb är mer än ett enmansjobb!

Vid uthyrning av klubbstuga och planer kan även köket hyras, med eller utan bemanning. Om så önskas kan alltså serveringen hållas öppen och erbjuda lättare lunch, grillning, vanlig fika eller vad som önskas.

Om något önskas till serveringen, eller om just Ni känner att ni skulle vilja hjälpa till eller har något annat förslag på verksamhet tag kontakt med oss.

Towe Alperud
suppleant1@marsta-sigtunabk.se
tfn: -
mobil: -

Betala fika med swish
123-511 06 06